06 ápr

Megérkezett hajoapolo.hu webáruházunkba a Mirka Polarshine Marine termékcsalád.

Deep Clean

Mélytisztító koncentrátum

A Polarshine Marine Deep Cleanegy hatékony mélytisztító koncentrátum a hajó vízvonalának és testének tisztításához, hatékonyan oldja az elszíneződéseket és a makacs szennyeződéseket. Eltávolítja a hajó felszínéről a vízi növények által okozott szennyeződéseket, elszíneződéseket és a rozsdafoltokat.Kellemes illatú termék, így nem okoz problémát a beltéri használat sem.Alkalmazási terület:gél, festett, üvegszálas, műanyag, lakk és más saválló felületek.

Boat Wash

Hajósampon

Ez kiváló minőségű hajósampon mindenféle vízzel lemosható felületre használható, például alumínium, gél, lakk, fa és fém felületek, valamint festett felületek. A hatékony felületaktív készítmény finoman feloldja a makacs szennyeződéseket, mint a zsír, olaj, korom, üzemanyagfoltok és egyéb szennyeződések minden felületről. Kíméletes az érzékeny anyagokkal szemben is. Az alumínium és króm felületek, valamint más, könnyen sötétedő felületek pedig megtartják fényüket az alacsony pH-értéknek köszönhetően. A termék
biológiailag lebomló. Hígítva a termék nem távolítja el a viaszt és a bevonatot sem.

Marine Shield

Kerámia bevonat

A Polarshine Marine Shield kerámia bevonatot képez, biztosítva a felületek UV sugárzástól és sós víztől, oxidációtól, savas esőtől, madárürüléktől és egyéb szennyeződéstől való védelmét. A termék által létrehozott bevonat erősen taszítja a szennyeződéseket és ellenáll az erős mosószereknek, lehetővé téve az alapos szezonális mosást a hajózási szezon végén. A termék felületaktív komponensei megakadályozzák a vízcseppek megtapadását, így egy víztaszító, nagyon magas fényű nagy igénybevételt is bíró felületet eredményez.

Final Finish

Tisztításhoz és befejezéshez

Kiváló minőségű szilikon-mentes tisztító- és finiselő szer minden felülethez. Hatékonyan képes eltávolítani a felesleges tisztítószereket, például a polírozó pasztát, az ujjlenyomatokat, a kormot és más szennyeződéseket. A Polarshine Marine Final Finish tisztító kendővel történő felületkezelésre is alkalmas a felület lemosása után. A termék minden felületen biztonságosan alkalmazható. Nem károsítja a bevont felületeket, és szintetikus viaszokkal együtt is biztonságos.

Surface Protection Kit

Felületvédő készlet

A készlet tartalmazza a Polarshine Marine Final Finish tisztító- és befejező szert és a Polarshine Marine Shield-et. Ez a két termék a kulcsa az egyszerű és gondtalan hajóápolásnak. A kiváló minőségű szilikonmentes Final Finish minden hajófelület tisztításakor alkalmazható. A Marine Shield bevonat
nanotechnológiájával hosszan tartó védelmet nyújt az UV sugárzás, a só és a szennyeződések ellen a teljes szezon alatt, valamint megkönnyíti a következő szezonra való felkészülést. A készlet tartalmaz még egy szivacsot, öt mikroszálas kendőt, védőkesztyűt és használati utasítást.

Látogasson el hajoapolo.hu weboldalunkra, ahol a fenti termékeken kívül további hasznos hajóápolási termékeket is rendelhet. A hajoapolo.hu weboldalt szintén mi (a Gombi-Freizeit csapata) üzemeltetjük, így csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyet szervizes kollégáink is használnak és megbizonyosodtunk azok minőségéről, hatékonyságáról.