18 jan
A Sterling Power mindig is úttörő volt a B2B töltők terén, és most bemutatta új sorozatát, 40 és 120 amper közötti töltési kapacitással elérhető modellekkel.
Az új töltők:
  • kisebbek
  • könnyebbek
  • csendesebbek
  • rendkívül magas, 96% feletti hatásfokkal rendelkeznek
Emellett adaptálták a lítium jelleggörbét és kifejlesztették a fordított töltési funkciót, amely lehetővé teszi a B2B töltő pont ellenkező irányú használatát és az indító akkumulátor töltését a szerviz akkumulátorról.
A modern hajók sok energiát igényelnek, és a fedélzeti elektromos rendszertől függően szükség lehet egy akkumulátor-akkumulátor (B2B) töltő beszerelésére. Például, ha a szervizakkumulátoron kívül egy orrhajtómű akkumulátorát is fel kell tölteni – vagy ha egy lítium bank különösen nagy töltőfeszültséget igényel. Utóbbi esetben a B2B töltőt az indító és a lítium akkumulátor közé szerelik, és a generátor által termelt elektromosságot úgy dolgozza fel, hogy a csatlakoztatott lítium akkumulátor optimálisan töltse fel. A feszültség növekedése a készülék bemenetén (13,5 volt felett) jelzi a töltőnek, hogy töltse fel a csatlakoztatott második akkumulátort.