27 szept

A Balaton déli partján, Balatonszárszón található zárt és őrzött telephelyünk ideális választás a hajók, lakókocsik, lakóautók és munkagépek számára téli és nyári tárolásra. Szolgáltatásaink kiemelkedőek a térségben, és minden szükséges kényelmet és biztonságot biztosítunk ügyfeleinknek. Nézzük meg részletesen, miben is áll a szolgáltatásunk:

  1. Kiemelkedő Biztonság: Telephelyünk zárt és őrzött területen található, így ügyfeleink hajói és járművei teljes védelemben vannak az illetéktelen hozzáférés és lopás ellen. A biztonságot mindig elsődleges szempontként kezeljük.
  2. Szezonális, hosszú távú tárolás: Ha a téli időszakban szezonálisan használt járművét nincs hol tárolnia, cégünk megfelelő területet biztosít, szükség esetén akár egész évre is.
  3. Szállítás: Ha szükséges, vállaljuk hajók, lakókocsik és munkagépek szállítását a kívánt helyre. Tapasztalt szakemberekkel és modern felszereléssel, trailerekkel állunk rendelkezésre.
  4. Karbantartás: Szakértő csapatunk gondoskodik járművek és hajók rendszeres karbantartásáról, amennyiben erre igény van. Az időszakos ellenőrzések és szervizek segítenek megőrizni az eszközök élettartamát és teljesítményét.
  5. Főútról Való Könnyű Megközelíthetőség: Telephelyünk könnyen elérhető a főútról, így a hozzánk látogatóknak nincs szükségük felesleges utazásra vagy keresgélésre. M7 autópálya lehajtó is található a közelben. Mivel a Balaton déli partjának középső területén helyezkedünk el – sőt, kompátjáró is közelünkben van – , így bármely Balaton környéki településről könnyedén átszállíthatóak a tárolni kívánt járművek.

Ha hajót, lakókocsit, lakóautót vagy munkagépet szeretne biztonságosan tárolni, szállítani vagy karbantartani a Balaton déli partján, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szolgáltatásaink kiemelkedőek a területen, és szívesen segítünk Önnek a járművei gondozásában és védelmében.