Bojler- Elgena Nautic Junior Vízmelegítő

In Stock

bojler

Nautic Junior – egy forró vizes kazán, amely már kifejezetten alkalmas a motoros és vitorlás jachtok, lakóautók, lakókocsik meleg víz ellátására. A készülék olyan kicsi, hogy legkisebb helyre is beszerelhető.

3  Típus:
E típus használata kifejezetten lakókocsikhoz, mely fel van szerelve elektromos fűtéssel és termosztáttal. Szabályozható 30 ° C – 85 ° C, túlmelegedés elleni védelem és a fagyvédelem.

M típusú használata, kifejezetten motoros hajókhoz és lakókocsikhoz, mert csatlakozik a hűtővíz rendszerhez, és amíg a motor jár, a víz a beépített hőcserélő fűti. A víz felmelegítése szabad vezetés közben, ekkor eléri a közel azonos hőmérsékletű hűtővizet. A kazán csatlakoztatható egy meglévő melegvíz-melegítő beépített hőcserélő a meleg vízhez.

ME  típus  – kombinált eszköz, akkor is felmelegedhet a meleg víz, mint az M típusnál, ha a  motorálló helyzetben jár,valamint  mint az E típusnál a beépített elektromos fűtés.

Teljes fűtés (pl.: elektromos mintegy 85 ° C, 90 ° C-motor)

Nautic Junior nyomásnak ellenálló. A vízellátás mindkét búvárszivattyúval láb és kézi pumpával megoldható. Csatlakozás,  vízcső a nyomásához  nagyobb, mint 3 bar, ha szükséges  nyomáscsökkentőt kell beépíteni. A tömlőcsatlakozások tengeri használatra is alkalmasak mivel jól tűrik a vibrációs, mobil mozgásokat.

Nautic Junior kazán és a hőcserélő anyaga a legjobb saválló, rozsdamentes acél V4A anyagból készült, teljesen szigetelt. telepíthető egyszerűen a tároló helyiségbe, vagy a motortérben, lakosztályba, ahol  megfelelő hely van a beépítésre. A részletes telepítési utasításokat tartalmaz minden típus.
Meleg vízellátás hőcserélő cső (socket) átmérője: 10 mm – 18 mm-es csatlakozó cső csonk

Áram felvétel: 230V / 660W (3A)
igény szerint rendelhető:   230/330 W (1,5)   12V / 200W és   24 / 400W

Állapot

Új

Kérjük telefonon csak sürgős és indokolt esetben keressen minket! Köszönjük megértését!

Címünk: Balatonszárszó, Szemesi út 9.

Termékeink jelentős részét balatonszárszói telephelyünkön raktározzuk. Személyes érdeklődés és átvétel előtt egyeztetés szükséges!
Back to Top