Yanmar ipari motorok

In Stock

négyütemű motorok

A Yanmar különösen robusztus és erős ipari motorjai négyütemű motorok, amelyek változtatható és állandó fordulatszámmal állnak rendelkezésre. A Yanmar ipari motorjai gazdaságosnak, csendesnek és környezetbarátnak tekinthetők.

A választékban léghűtéses 1 hengeres dízelmotorok (3 – 7,4 kW) és vízhűtéses TNV sorozatú 2-4 hengeres (10 – 64 kW) dízelmotorok, valamint átfogó szolgáltatások és pótalkatrészek találhatók.

Léghűtéses 1 hengeres dízel motor
3 – 7,4 kW
Ezen ipari motorok mindegyike rendelkezik üzemanyagtartállyal, légszűrővel, kipufogó hangtompítóval és léghűtéses
Az opciók közé tartozik egy kézi indító és egy elektromos indító (12 volt), töltésvezérlővel
Az 1 hengeresek alkalmasak többek között áramgenerátorokhoz, mezőgazdasági gépekhez, kardánboronákhoz, építőipari gépekhez és szivattyú hajtáshoz
Vízhűtéses 2-4 hengeres dízel motor
10-64 kW
Minden motor tiszta motorként, kiegészítő alkatrészek nélkül, különböző teljesítmény változatokban 10 kW-tól 64 kW-ig kapható
Alkalmazások: fix sebességű áramtermelés (genset) és változó sebesség ipari alkalmazásokhoz
Egyes motorok POWER PACK változatban is kaphatók. Ez magában foglalja a motort, az elülső hűtőt tágulási tartállyal, a hűtőtől a motorig vezető csöveket (kipufogó hangtompítóval vagy anélkül), a légszűrőt és a motor lábait.
Eredeti Yanmar alkatrészek

A motor meghibásodása miatti leállások elkerülése érdekében a motor kopóalkatrészeit rendszeresen cserélni kell. Nálunk gyorsan és egyszerűen beszerezheti a szükséges kopó alkatrészeket és természetesen minden egyéb alkatrészt, mint dugattyúk és gyűrűk, szelepfedél tömítések, fúvóka betétek, vízszivattyúk, termosztátok, motor tömítés készletek, tömítések, fő csapágyak, hajtókar csapágyak, elosztófejek, injektorok és HP szivattyúk.

A Yanmar egy elismert dízelmotor-gyártó, amely nagy jelentőséget tulajdonít a gyártott dízelmotorok minőségének, tartósságának és fenntarthatóságának. A hosszú élettartam garantálása érdekében kifejezetten ajánlott a Yanmar motorokhoz kifejlesztett pótalkatrészek használata.

Állapot

Új

Kérjük telefonon csak sürgős és indokolt esetben keressen minket! Köszönjük megértését!

Címünk: Balatonszárszó, Szemesi út 9.

Termékeink jelentős részét balatonszárszói telephelyünkön raktározzuk. Személyes érdeklődés és átvétel előtt egyeztetés szükséges!
Back to Top