IKARUS ISC

In Stock

Önálló klíma egységek vitorlásokhoz, yachtokhoz!

Az IKARUS ISC önálló egységek 8 teljesítmény tartományban 6000 és 36 000 btu/h közötti hűtési kapacitással rendelkeznek.
A PC301 digitális vezérlőegységgel az érintőképernyő érintésével bármikor szabályozhatja légkondicionált helyiségek klímáját.

Az IKARUS ISC önálló klímaberendezések 304-es osztályú leeresztő tálcával, párologtató szekrényekkel és rögzítő alkatrészekkel készülnek. Cu-Ni kondenzátor, kék hidrofil epoxi bevonatú Cu/Al elpárologtató. Így hosszú távon nagy ellenállást mutatnak a tengervízzel szemben. Az IKARUS ISC egysége 3 rögzítőelemnek köszönhetően könnyen felszerelhető egy kényelmes helyre. A ventilátor test 0°-90° között elforgatható, ami lehetővé teszi a könnyű felszerelést a légcsatornák beépítése során.
Az egységek alapkivitelben fordított ciklusú, és minden alkatrészt egyetlen alvázban tartalmaznak, kompakt kivitelben.

 Az általunk használt első osztályú kompresszorok és a  minőségi alkatrészek kiváló hangszintet biztosítanak.

( 2020 óta, a COVID járvány bekövetkezte után, az ISC sorozatok frisslevegő-keverő részleggel rendelkeznek a hosszú preiod zárt kör megelőzésére. Ha az egység tetejét a ventilátor fújására használják, az oldalsó rés marad a friss levegő bemenetére, fordítva, ha az oldalsó rés a ventilátor fújására szolgál, a felső rés a friss levegő bemenetére szolgál.)

Állapot

Új

Kérjük telefonon csak sürgős és indokolt esetben keressen minket! Köszönjük megértését!

Címünk: Balatonszárszó, Szemesi út 9.

Termékeink jelentős részét balatonszárszói telephelyünkön raktározzuk. Személyes érdeklődés és átvétel előtt egyeztetés szükséges!
Back to Top