Armor Hajó Család (Armor 250-320-400)

Elérhető

horgászcsónak

Jól felszerelt horgász csónak, modern anyagokból. A korszerű technológia biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális biztonságot.
Az anyaga egy nagy szilárdságú polietilén, mely ellenáll a környezeti hatásoknak, UV-álló, rendkívül tartós és ütésálló.
Ideális az evezéshez, horgászathoz, vagy  munkahajónak. Zöld színben vásárolható.

Armor 250

Az előnye ennek a hajónak, hogy nagyon könnyű, egy személy könnyen mozgatja. Tetőcsomagtartón könnyen szállítható. Horgászoknak ideális. A beépített kerekek miatt könnyen mozgatható a parton.

Alapfelszereltség: 1 ülés, megerősített tükör egy kis csónakmotornak, rakodórész az orrban, 2 db. beépített szállítógörgő.

Méretek: 249 cm x 130 cm

kb. 50 kg.

összsúly: max. 260 kg.

motor: max. 4 PS

Fogyasztói ár : 818,- Eu -tól

Armor 320

Ezt a csónakot akár evezős csónakként is munka csónakként is lehet használni. Elsősorban belvizekre ajánljuk ezt a dupla falszerkezetű csónakot. Horgászatra kiválóan alkalmas bár súlya miatt utánfutót igényel. Beépített kerekei  miatt a parton könnyen mozgatható. Fenékvíz leengedés.

Alapfelszereltség: 1 ülőpad, tárolóhely az orrban, beépített szállítógörgők, erősített fartükör a külmotornak.

 

Méretek: 320 cm x 145 cm

kb. 80 kg.

összsúly: max. 350 kg.

motor: max. 5 PS

Fogyasztói ár: 1360,- Eu-tól

 

Armor 400

Ez egy nagyobb és tágasabb csónak, fürdőzésre, horgászatra és munkára is alkalmas. Nagyobb méret, nagyobb kényelem. A tároló rekeszek  és megerősített fartükör miatt több napos horgászatra is rendkívül alkalmas. Beépített kerekek, mellyel könnyen mozgatható a parton is.

Alapfelszereltség: 2 db. nagy ülőpad, megerősített konzol a külmotornak, 3 db. nagyméretű nyitható tároló rekesz, a különböző tárolási lehetőségnek. Fenékvíz leengedés az egyes részekben. 2db. beépített szállítógörgő, 4 karika a kikötéshez.

Méretek: 405 cm x 160 cm

kb. 100 kg

összsúly: 450 kg

személyek: 4-5 fő

motor : max. 6-8 PS

Fogyasztói ár: 1675,- Eu -tól

Opciók: evezők, evező villák!

A hajók CE minősítéssel rendelkeznek!

 

Az árfolyamszámítás a vásárláskori, megrendeléskori hivatalos MNB eladási árfolyamon történik! Az ár az Áfa-t nem tartalmazza.

 

Ár: 818,- Euro-tól

Állapot

Új

Armor Catalog

Letöltés

Kérjük telefonon csak sürgős és indokolt esetben keressen minket! Köszönjük megértését!

Címünk: Balatonszárszó, Szemesi út 7.

Termékeink jelentős részét balatonszárszói telephelyünkön raktározzuk. Személyes érdeklődés és átvétel előtt egyeztetés szükséges!
Back to Top