Akkumulátor Hoppecke / NET. POWER- Munka Akkumulátor

Elérhető

akkumulátor

Zárt ólom-savas akkumulátor

 

A HOPPECKE net.power páncéllemez alapú akkumulátor, amely gondozásmentes (AGM) az elektrolit megkötési technológia révén.

A kompakt kialakítása, a szabványos mérete és a fedélbe épített visszafelé hajló fogantyúi miatt kitűnően kompatibilis az ETSI és a 23″-as tartókhoz, rackekhez továbbá egyszerű és stabil kezelhetőséget és kényelmes összeszerelést biztosítanak. A front terminál kialakítás miatt optimalizálja a kezelést és megkönnyíti a méréseket a nagyon közelre szerelt akkumulátoroknál.

Az akkumulátor fedélbe integrált központi gázkivezetés és egy levezető cső használatával könnyedén elevezethető az összes fellépő gázmennyiség. Az integrált láng próbanyomat és az optimális anyagfelhasználás (ABS anyagok) miatt a HOPPECKE net.power akkumulátor megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak (pl. UL 94 VO).

A maximalizált belső térfogata magas energiasűrűséget biztosít a lehető legkevesebb helyfoglalás mellett.

A HOPPECKE net.power akkumulátorok a maximális energiasűrűséget kombinálják a minimális helyigénnyel így legtöbbször az USV és telekommunikációs alkalmazásoknál használják.

A teljesen szigetelt csatlakozó technológia maximális biztonságot nyújt a USV és telekommunikációs alkalmazásoknál használatos magas feszültségtartományban.

A HOPPECKE net power hosszú élettartamú akkumulátornak minősül, várható élettartama több mint 12 év és az EUROBAT-tól “Long Life” besorolást kapott.

 

A HOPPECKE net.power előnyei:

– gondozásmentes akkumulátor, amely nem igényel vízutántöltést – Absorbent Glass Mat-technológia

– maximális kompatibilitás – 19 “és 23” szabvány

– nagyáramú képesség – alacsony beruházási költség az innovatív elektróda szerkezet miatt

– optimális üzembiztonság – integrált rövidzárlat védelem és központi gáztalanító rendszer

– nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakozóknak köszönhetően

– egyszerűen szerelhető és telepíthető – akkumulátor fedélbe épített fogantyú.

Állapot

Új

Kérjük telefonon csak sürgős és indokolt esetben keressen minket! Köszönjük megértését!

Címünk: Balatonszárszó, Szemesi út 7.

Termékeink jelentős részét balatonszárszói telephelyünkön raktározzuk. Személyes érdeklődés és átvétel előtt egyeztetés szükséges!
Back to Top