Akkumulátor Hoppecke / OPZV BLOC SOLAR.POWER -Hajóakkumulátorok és Szünetmentes Tápok

In Stock

akkumulátor

A Hoppecke OPzV bloc solar.power sorozata zártrendszerű, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést.

A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke OPzV bloc solar.power akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

Alkalmazását olyan szektorok számára ajánljuk ahol magas a töltési és a kisütési műveletek száma mint például a szolár és az off-grid alkalmazásoknál.

A Hoppecke OPzV bloc solar.power akkumulátorok zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav) ami miatt gondtalanul összeszerelhetőek horizontálisan.

Az ütésálló és megerősített polipropilén ház könnyen tisztítható és ellenáll a tisztítószereknek. Az akkumulátor fedélbe beépített fogantyú garantálja az egyszerű összeszerelhetőséget és kezelhetőséget.

A Hoppecke OPzV bloc solar.power típusú akkumulátor sorozatának élettartama alatt akár 1300 kisütés is elvégezhető 80%-os kisütési szint mellett.

 

A Hoppecke OPzV bloc solar.power előnyei:

– maximális ciklusstabilitás és tartósság

– minimális karbantartási költségek maximális biztonság

– gondozásmentes a Gel-technológiának köszönhetően

– maximális megbízhatóság a távoli off-grid alkalmazások számára

– magasfokú rendelkezésre állás

– ellenáll a mechanikai igénybevételnek

– megerősített ütésálló polipropilén ház.

Állapot

Új

Kérjük telefonon csak sürgős és indokolt esetben keressen minket! Köszönjük megértését!

Címünk: Balatonszárszó, Szemesi út 9.

Termékeink jelentős részét balatonszárszói telephelyünkön raktározzuk. Személyes érdeklődés és átvétel előtt egyeztetés szükséges!
Back to Top