Gombi Freizeit Rendezvények Galéria Hírek Hírlevél
Időjárás Facebook
HajókApartmanok

Hírek

Aqua Marine vízisport

Aqua Marine vízisport

Új termékcsaláddal bővült webshopunk kínálata. Az Aqua Marina termékek elsősorban szabadidős felfújható sporteszközök, amelyek kiváló minőségben készülnek a vízisportok szerelmeseinek!

Ami nekünk megtetszett az Aqua Marina termékekben, hogy nem csak hagyományos eszközöket gyártanak, hanem elrugaszkodva kicsit a megszokott dolgoktól egészen egyedi és praktikus termékek születtek. A termékek nagy része csomagban tartalmazza a hozzá szükséges evezőt, pumpát, hordtáskát, használati utasítást és vészesetre egy javítókészletet is. Így ezeket nem szükséges külön megvásárolni, és sok pénzt takaríthatunk meg. (A termékek adatlapja tartalmazza a csomag tartalmának pontos leírását.) A termékekre jellemző továbbá, hogy fel vannak szerelve minden olyan praktikus dologgal (pl. csomagrögzítő, kapaszkódó, foganytú, csúszásgátló, lábtartó, evezőtartó) amire szükségünk lehet.

 

SUP különlegességek
A szokásos gyerek és felnőtt deszkákon kívül speciális kialakítások is születtek: jógázáshoz, horgászathoz, sporthoz, családi kivitel, kajakká alakítható kivitel, szörfvitorlával felszerelt kivitel.

Elektromos hajtás
Szintén egyedülálló újdonságként lehet kapni egy elektromos hajtást, amely elsősorban SUP-okra szerelhető. Karra rögzíthető vezetéknélküli távirányítóval rendelkezik, így ha elfáradunk, akkor is élvezhetjük a hullámokat.

Egyéb termékek

Felfújható kajakok, vízi platform, evezők, egyéb kiegészítők.

 

TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE és RENDELÉS >>

2017. március 01.

Apartmanok Hajók