Gombi Freizeit Rendezvények Galéria Hírek Hírlevél
Időjárás Facebook
Brac/Milna - Villa Vicina / szállás / villa

Brac/Milna - Villa Vicina / szállás / villa

Brac Villa Vicina a Milna Brac központjában található. Ez közvetlenül város szívében, közel az éttermek, kávézók, bárok és üzletek, de saját, fallal körülvett kert, mely védi a zaj és a kíváncsi járókelők. Egy kis séta vezet le a lépcsőn, akkor éri el a vízparton, a kristálytiszta tengert.

Ez a hagyományos dalmát kőház teljesen felújított és berendezve, 2005-ben. Az épület eredeti jellege a mai napig fennmaradtak.

A ház befogadóképessége 7-9 fő kényelmesen. Egy konyha / étkező / nappali, 3 kétágyas szoba, 2 fürdőszoba és egy külön WC.
A földszinten van egy konyha / étkező / nappali, 55 m² és egy külön WC-vel, míg a az első emeleten 2 kétágyas szoba és egy fürdőszoba.
A második emeleten, a padlástérben fa gerendák, van egy kétágyas szoba, egy fürdőszoba és terasz, a szép kilátás nyílik a tengerre és az egész öbölre. Van is egy tengerre néző az első emeleten.

Brac Villa Vicina a kerti terasz (80 m²), amely részben fedett, szabadtéri tűzhely és kerti bútorok kellemes összejövetelek, szabadtéri, saját medencével és zuhanyzóval és gyümölcsös.

Ahhoz, hogy az üdülés, Brac szigetén, mint kellemes, amennyire csak lehetséges, felszerelve a villa minden eszközével, amire szüksége lehet. Brac Villa Vicina egy teljes egység, kerttel és medencével. Nyugodt környezet.


Letölthető anyagok

Ajánlatkéréshez kérem kattintson ide!

Apartmanok Hajók