Gombi Freizeit Rendezvények Galéria Hírek Hírlevél
Időjárás Facebook
A Privát apartmanunk - Biograd

A Privát apartmanunk - Biograd

A városközponttól, a kikötőtől, sétáló utcától kb. 5-8 percnyi sétára található az apartman ház, mely 2006. évben épült. A tengerpart apró kavicsos, homokos, lassan mélyülő. Az apartman ház 2 szint + tetőtér. Az apartmanok zárt lépcsőházból megközelíthetőek.
Az alsó szinten (földszint): 1+1 szoba, fürdő - Wc, konyha, étkező. (SAT TV, Wifi és klíma).
Az első szinten lévő apartman tengerparti tájolású: 1 szoba, és 1 szoba – nappali, konyha, folyosó, fürdő - Wc és terasz. (SAT TV, Wifi és klíma).
A tetőtéri szinten 2 apartman van („A” és „B”) Az „A” apartman: 1+1 szoba, nappali, konyha, fürdő - Wc, utcafronti terasz (SAT TV, Wifi és klíma). A „B” apartman, tengerre néző: 1 szoba, és 1 szoba – nappali, amerikai konyha, fürdő - Wc és terasz. (SAT TV, Wifi és klíma).
Parkolási lehetőség az udvaron, illetve a ház előtt kialakított saját parkoló. Kisebb házi állatok szabadon bevihetők.

Fizetés: foglalását 10,- Euro/éjszaka/apartman megfizetésével tudja érvényesíteni. A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben kell megfizetni, az 1,- Euro/fő/éjszaka Idegenforgalmi adóval együtt.

Az ár tartalmazza:
Az ingyenes Wifi használatát, ágyneműt, törölközőt, ingyenes parkolást, grillezési lehetőséget.

Az ár nem tartalmazza:
- apartmanonként a 10,- Euro végtakarítást.
- az 1,- Euro/fő/éjszaka Idegenforgalmi adót.

A helyszínen a háziak fogadják a vendégeket. Beszélt nyelv: horvát, kevés német-, és angoltudással. A háziaktól vásárolható finom saját termelésű házi dalmát bor, rakija és olivaolaj.
Csónak-, és hajókölcsönzésben a háziak készséggel segítenek.

Főszezon: 06.14-től 09.13-ig
Ár: 70,- Euro/éjszaka/apartman (4főig), pótágy - 10,- Euro/éjszaka.

Elő- és utószezon: 09.14-től, 06.13-ig
Ár: 55,- Euro/éjszaka/apartman (4főig), pótágy - 10,- Euro/éjszaka
Minimum tartózkodás: főszezonban szombattól-szombatig.
Elő-, és utószezonban lehetőség van ennél rövidebb időszakra is. (minimum 2-3 éjszaka)
Érkezés: 15 óra
Távozás: 10 óra


Apartmanok leírása:
1/1. Apartman: Földszinten helyezkedik el. Az 1. szoba – franciaágy, szekrény, a 2. szoba – franciaágy, szekrény. Az apartmanban konyha (teljesen felszerelt), étkező, fürdő (tus+kád) – WC található.
Az apartman szobából nyílik udvari fedett terasz. Nem pótágyazható!

2/1. Apartman: Első emeleten helyezkedik el. Az 1. szoba franciaágyas, klímás és a szobából nyílik a tengerparti tájolású terasz. A szoba mellett van a nappali, nyitható garnitúrás ággyal, amely pótágyazható! SAT Tv, Wifi, klíma. Konyha (teljesen felszerelt), étkező, fürdő (tus) – WC.

3/A. Apartman: Tetőtérben helyezkedik el. Az 1. szoba - franciaágy, szekrény, klíma, a 2. szoba - franciaágy, szekrény, klíma.
Az apartman csendes utcafronti tájolású. Konyha (teljesen felszerelt), étkező, SAT TV, Wifi, klíma. Fürdő (tus), WC, fedett terasz. Nem pótágyazható!

3/B.Apartman: Tetőtérben helyezkedik el. Az 1. szoba - franciaágy, szekrény, klíma. Az egész apartman tengerparti tájolású és tartozik hozzá egy hatalmas fedett terasz. Az amerikai konyha (teljesen felszerelt), étkező, kinyitható garnitúrás ágy, pótágyazható! SAT Tv, Wifi, klíma.

A kemence részben fedett részen található, mely alkalmas grillezésre, malac-, bárány sütésre, ennek az elkészítésében a háziak szívesen segítenek.

Tel: +36 (30) 927-0606

Kapcsolódó galéria: Biograd

Ajánlatkéréshez kérem kattintson ide!

Apartmanok Hajók